Kleine sfeervolle camping in de Morvan


   Camping met 6 plekken en 4 verhuurunits

kleine-camping-morvanDe camping ligt gescheiden van het hotel. Het is een natuurlijk, iets glooiend terrein omgeven door houtsingels met enkele prachtige grote oude eiken. In het midden ligt een ruim veld, dat in het voorjaar een prachtig bloementapijt is! Kinderen kunnen zich op ons terrein prima vermaken.
De camping bestaat uit 10 plekken, 6 voor tenten of caravans en 4 plekken voor de verhuur. U kunt bij ons 2 kampeerbungalows, een redcederstacaravan of een vrijbuitertent huren!
De camping heeft ruime plaatsen van ongeveer 120m2. Zes plaatsen liggen naast elkaar tegen de houtsingel en de zevende plaats ligt bij een grote eik. Het terrein is ongeschikt voor zware campers en caravans.
Een waterkraan en elektra zijn op het terrein aanwezig. Het campingsanitair, 2 douches, 3 toiletten, 1 urinoir en een wastafel met warm en koud stromend water, bevindt zich in het bijgebouw, een voormalige boerenschuur. Het camping sanitair hebben wij recent volledig verbouwd!
Tegen vergoeding kunt u gebruik maken van een wasmachine en droger.
De bakker komt dagelijks op de camping en heeft heerlijk stokbrood, cerial, croissantjes etc. 

Verhuurunits

Wilt u liever zonder kampeeruitrusting reizen dan kunt u één van de kampeerbungalows, de redcederstacaravan of onze Vrijbuitertent huren!

Kampeerbungalows

kampeerbungalow2Er is een 2 à 4 en 4 à 6 persoonskampeerbungalow. Het zijn sfeervolle zeshoekige houten bungalows met veel ramen, openslaande deuren en een dak van zeildoek. Beide terrassen geven een fraai uitzicht over de camping met oude eiken. De bungalows zijn compleet ingericht voor 4 of 6 personen inclusief een tafel met stoelen voor binnen en buiten, een open keuken met koelkast en stromend water (koud), een 3-pits kooktoestel, een koffiezetapparaat, keukenmaterialen en een stenen servies. keuken-kampeerbungalow-morvanVoor douche en toilet maakt u gebruik van het camping sanitair.

De 2 à 4 persoonskampeerbungalow is 24 m2 en heeft 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (een stapelbed), 0.90 x 2.00 meter. De tweepersoonsslaapbank, 1.40 x 2.00 meter staat in het woongedeelte. De 4 à 6 persoons kampeerbungalow is 32 m2 en heeft een extra slaapkamer met een tweepersoonsbed met 2 matrassen van 0.90 x 2.00 meter. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. U kunt uw eigen linnengoed meenemen of bij ons huren.

Redceder stacaravan

StacaravanDit is een 6 persoons houten stacaravan met veel ramen en openslaande deuren die uitkomen op een heerlijk overdekt terras met een modern rieten tuinstel en 2 luxe tuinstoelen. Wij verhuren de stacaravan aan maximaal 4 personen.
De stacaravan is gezellig en compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is een ruime zitkamer met lekkere stoelen, een bank, een open keuken, twee slaapkamers en een badkamer met warm en koud stromend water. Eén slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed, 1.40 x 2.00 meter en de andere heeft 2 eenpersoonsbedden (een stapelbed), 0.70 x 1.90 meter. De 2 overige slaapplaatsen zijn in de zitkamer op een slaapbank. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. U kunt uw eigen linnengoed meenemen of bij ons huren. De open keuken is compleet ingericht.

De Vrijbuitertent

Wij verhuren een ingerichte 6 persoons tent van het merk Vrijbuiter, type Adelaar. Wij verhuren de tent aan maximaal 4 personen.
Vrijbuitertenten zijn stormvaste, oerdegelijke tenten met veel sta en leefruimte.
Vrijbuiter verhuurtent te huur op kleine camping MorvanDe tent heeft 3 slaapcabines met 1 vast 2 persoonsbed van 1.40-2.00 meter voor de ouders en 2 1 persoonsbedden voor eventuele kinderen. De tent is compleet ingericht   voor maximaal 4 personen en voorzien van een grote luifel, tuinmeubilair en een compleet ingerichte keuken met koelkast, kooktoestel, koffiezetapparaat en een kastje om uw keukenspulletjes in op te bergen. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. U kunt uw eigen linnengoed meenemen of bij ons huren.

Infrarood Sauna

In ons hotel hebben wij een infrarood sauna waar u als campinggast natuurlijk ook gebruik van kunt maken. De Morvan is ideaal voor wandelen en fietsen en wie wil er nu niet na een flinke wandeling of fietstocht de spieren verwennen in de sauna?
Zoals elke sauna heeft ook de infrarood sauna als doel het lichaam te laten transpireren. De infrarood sauna produceert een stralingswarmte die ongeveer vier centimeter het lichaam binnendringt. Door deze intense verwarming van binnen uit, wordt de bloed- en lymfecirculatie al tijdens het zitten in de sauna enorm gestimuleerd. Het is dan ook niet nodig om vanuit de warmte van de sauna in een ijskoud dompelbad te gaan om de circulatie op gang te brengen. Een lauwwarme douche is voldoende.

Huisdieren zijn op de camping en in de verhuur toegestaan mits aangelijnd en geen last veroorzakend.

Logo SVR

Sur Yonne is aangesloten bij SVR

Kleine camping Morvan in het kort:

  • 10 staplaatsen
  • 2 kampeerbungalows
  • 1 ingerichte tent
  • 1 stacaravan
  • 1 Vrijbuitertent
  • infrarood sauna

Bewaren