Vakantiehuis


Vakantiehuis “Maison du Bois Tordu”

Is een prachtig vakantiehuis gelegen aan de westrand van de Morvan in de Bourgogne. Het is het ideale vertrekpunt voor het maken van prachtige wandeling- en fietstochten en biedt u een unieke vakantie met veel rust en ruimte.
Wij hebben dit vakantiehuis september 2017 gekocht. In het najaar gaan wij het aanpassen aan onze Bourgondische levensstijl. Wij streven ernaar om Maison du Bois Tordu vanaf februari / maart 2018 te kunnen gaan verhuren. Volg onze vorderingen over de verbouwing op Facebook!

De tuin met bijbehorend weiland

Het gezellige Maison du Bois Tordu is een vrijstaand vakantiehuis met een eigen tuin en een groot privé weiland. Het is geschikt voor 4 à 6 personen. Als u bij du Bois Tordu aankomt zult u getroffen worden door het prachtige panoramische uitzicht. Du Bois Tordu staat bovenop een heuvel en wordt omringd door een tuin en een groot veld van één hectare omgeven door een haagrand en bomen. In het voorjaar veranderd het veld in één grote bloemenzee. Als u ’s ochtends op de veranda zit is de kans groot dat u getrakteerd wordt op herten, vossen en vogels. De tuin heeft een groot terras met tuinmeubelen, een stenen BBQ, een schommel voor de kinderen en een ingebouwd ligbad dat dient als zwembadje voor de kleintjes. In de tuin is een schuur voor de fietsen en een parkeerplaats voor de auto. 

Vakantiehuis

Du Bois Tordu is een houten vakantiehuis met twee verdiepingen en is comfortabel ingericht. In het najaar van 2017 hebben wij du Bois Tordu aangepast aan onze Bourgondische levensstijl. Op de begane grond treft u een woonkamer met een luxe open keuken aan. De woonkamer heeft opslaande deuren naar de veranda. Vanuit de woonkamer heeft u wederom een prachtig uitzicht over heuvels en dalen. De woonkamer heeft een zithoek met een drie persoonsbank, twee fauteuils, een tv met Franse zenders en dvd-speler en een stereotoren. In de kasten liggen boeken, spelletjes, dvd’s en een map met wandel- en fietsroutes. De keuken is voorzien van een vaatwasser, oven, Nespresso koffiezetapparaat, een filter koffiezetapparaat en een uitgebreide keukenuitrusting. Naast de entree bevindt zich de badkamer met douche en toilet en een tweepersoons slaapkamer met openslaande deuren naar de veranda.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers onder een hellend dak. Beide kamers hebben twee éénpersoonsbedden.
Du Bois Tordu wordt verwarmd door middel van elektrische kachels.

De prachtige Morvan met veel rust en ruimte

Du Bois Tordu ligt in een heuvelachtig gebied aan de rand van het Parc naturel régional du Morvan. Het is zeer dun bevolkt en de belangrijkste activiteiten zijn bosbouw en veelteelt. Dit levert een kenmerkend landschap, waarin grote weilanden met de witte Charolais koeien en stukken bos elkaar afwisselen. De natuur is rijk en gevarieerd. In de heggen langs de weiden leven zeer veel vogels en de bermen staan in het voorjaar vol orchideeën. U zult op uw wandel- en fietstocht de rust en ruimte  zelf ervaren. Slechts zelden komt u iemand tegen. 

Gedurende het seizoen kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Hotel Camping sur Yonne.
Bij Du Bois Tordu is een goed 4G netwerk. Wilt u gebruik maken van WIFI bent u van harte welkom bij Hotel Camping sur Yonne.