Algemene voorwaarden


Algemene Voorwaarden van Hotel Camping sur Yonne en Maison du Bois Tordu

Aankomst en vertrek
Bij aankomst en vertrek mag u uw auto op uw campingplek zetten om uit en in te laden.
Gedurende uw verblijf is het niet toegestaan om met uw auto op het campingterrein te rijden. U kunt uw auto parkeren op de nabijgelegen parkeerplaats.
De kampeerbungalows,  de Vrijbuitertent en het vakantiehuis huurt u in het hoogseizoen van zaterdag tot zaterdag.
Uw hotelkamer, chaletje, campingplek, verhuurunit of vakantiehuis staan na 16.00 uur tot uw beschikking.
Op de dag van vertrek dient u uw hotelkamer of chaletje voor 10.30 uur, de kampeerbungalows, Vrijbuitertent en het vakantiehuis voor 10.00 uur of uw campingplek 12.00 uur te verlaten.

Aansprakelijkheid

Sur Yonne aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het zoekraken van eigendommen of beschadigingen aan bijvoorbeeld bagage of voertuigen. Zwemmen en spelen bij de rivier, het meertje en de bronnen en het gebruik van speeltoestellen en huurfietsen geschiedt op eigen risico.

Annuleringsregeling
Bij annulering tot 8 weken voor aanvang ontvangt u het betaalde bedrag terug minus € 20,00 administratiekosten per geboekte hotelkamer, chaletje, campingplek, verhuurunit of vakantiehuis.
Bij annulering tot 3 weken voor aanvang bent u 50% van het totaal bedrag verschuldigd. Daarna bent u de hele som verschuldigd. Mocht u eerder willen vertrekken dan kunnen wij de kosten hiervan helaas niet retourneren. Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Betaling
Na reservering krijgt u een bevestiging met daarbij de factuur voor uw verblijf. U dient 50% van deze factuur binnen 14 dagen te betalen met een minimum bedrag van € 50,00. De reservering is definitief zodra u bij ons gereserveerd hebt via de mail of via ons reserveringsformulier. Zodra wij de aanbetaling ontvangen hebben ontvangt u van ons een bevestiging per mail. Voor het hotel en de camping geldt dat u de restbetaling kort van tevoren aan ons overmaken of kan bij aankomst kunt voldoen. Wij hebben geen pinautomaat. Voor Maison du Bois Tordu geldt dat u de restbetaling met de borg uiterlijk 4 weken van tevoren aan ons dient over te maken.
Indien u uw betalingsverplichtingen niet nakomt zijn wij gerechtigd de betreffende reservering te annuleren.

Eindschoonmaak
Voor de kampeerbungalows, de Vrijbuitertent en ons vakantiehuis geldt dat de eindschoonmaak verplicht is.

Huisdieren
Honden zijn welkom op de camping en de verhuurunits mits ze aangelijnd zijn en geen overlast veroorzaken. De honden mogen in de verhuurunits niet op de slaapkamers komen. Hun ontlasting op het terrein moet ten allen tijde opgeruimd worden. Dieren dienen beschermd te zijn tegen vlooien en teken. Denkt u eraan dat het in Frankrijk verplicht is dat dieren een EU paspoort hebben.
In het hotel, de chalets, het restaurant en de bibliotheek zijn honden niet toegestaan.

Rookbeleid
Voor het hotel, de chalets, kampeerbungalows, Vrijbuitertent, vakantiehuis, het restaurant en de bibliotheek geldt een rookverbod.

Oplevering en Borg
Wij gaan er vanuit dat u de accommodatie in goede staat achterlaat. Mocht er onverhoopt toch schade zijn veroorzaakt, vermeldt u dat dan zo spoedig mogelijk, dan kan dat verrekend en mogelijk verholpen worden. Voor ons vakantiehuis vragen wij een borg van € 100,00. Deze dient u 4 weken voor aankomst aan ons over te maken. Een week na vertrek zullen wij de borg, minus het bedrag voor schade of extra, aan u retourneren.