Gastenboek


 

Schrijf in het gastenboek
(110)
(100) Frank en Joke
07 juli 2017

Lieve Peter en Annemiek,
Vijf jaar geleden hebben wij jullie camping bezocht met gezellige en goede herinneringen. Eind mei/begin juni logeerden wij wederom bij jullie met vrienden in het hotel. Aanvankelijk kwamen we met de caravan aan. gezien de slechte weersvoorspellingen besloten we een week een hotelkamer te boeken. De weersvoorspellingen bleken niet te kloppen. Het was nl. een schitterende week. Een heerlijke verwenweek. De gastvrijheid en de ongedwongenheid van jullie is heel aangenaam. Ook Lenie heeft zeker haar steentje bijgedragen in de jeu de boules lessen. Uiteindelijk waren we niet weg te krijgen en besloten nog een aantal dagen op de camping te blijven. Heerlijk te genieten van jullie goed verzorgde 3-gangen dineetjes. Chapeau, iedere dag iets anders te serveren. Een leuke ervaring was de dagelijkse duik in de Yonne. Leuk dat jullie anderen ook hiervan hebben laten genieten.Onze vrienden hebben genoten van de relaxte sfeer en gastvrijheid. We komen zeker nog eens terug. Hartelijke groet van Frank en Joke.

(99) Lenie en Bram
02 juli 2017

Lieve Annemieke en Peter,
Oog en oor voor jullie gasten. Reagerend op tussendoor gemaakte opmerkingen, een ijzersterk geheugen , dat zijn zo maar een paar woorden die bij me boven komen.We bleven de volle twee weken ook al hadden we andere plannen, zo relaxed, lekker gegeten, heerlijk sfeertje creëren jullie . Alles prima verzorgd. Geen spijt dat we na 17 jaar weer terug waren.

(98) Co en Hélène Pauw
29 juni 2017

Beste Peter en Annemieke,
We willen jullie heel hartelijk bedanken voor de goede zorgen tijdens ons verblijf bij jullie in het hotel.We hebben genoten van het overheerlijke eten. Iedere dag was weer een verrassing.
Alles met zorg en liefde bereid.Ook aan tafel met de andere gasten, was heel gezellig.
We hebben heerlijk kunnen wandelen in de omgeving. Dat was goed geregeld met de mappen in de bibliotheek.Ook bij de meren in de buurt was het goed toeven.
Wellicht tot een volgende keer.
Co en Hélène

(97) Koos en Truus van der Loop
27 juni 2017

Beste Annemieke en Peter, erg gastvrij zoals jullie de camping beheren. Het begint al bij aankomst dat Peter onze caravan hielp goed zetten en dat we later bij jullie aan konden schuiven om lekker mee te eten onder de veranda. Mooie fiets- wandel- en autotochten van de Morvan geleend in de bibliotheek en een heerlijk boek gelezen Op een stoeltje bij de Yonne. Heel veel rust is er op jullie camping en wij hebben in de late uurtjes genoten van de mooie sterrenhemel want bij jullie is er geen lichtvervuiling zodat sterren kijken een aardigheid is. Wij wensen jullie heel veel succes met het zomerseizoen want dat is hard werken voor jullie maar jullie vormen samen een sterk team. Heel veel woon- en werkplezier gewenst in de mooie Morvan.
Groet Koos en Truus

(96) Mieke en Leo
26 juni 2017

Peter en Annemieke van Hotel Camping Sur Yonne zijn gastgevers in optima forma. De Bourgondische gastvrijheid wordt hier echt bedreven. Wij hebben net een fietsarrangement achter de rug in het hotel en het was super. Het hotel is prima, het eten geweldig, de voorgestelde en toe beschreven fietsroutes mooi en afwisselend, kortom we hebben een super week achter de rug. We kregen aan het begin een goede fiets/wandelkaart uitgereikt, waardoor je ook zelf aan de slag kon. Wij hadden e-bikes bij ons en daarmee waren de heuvels prima te nemen. Een leuke uitdaging wel.
De locatie is heerlijk rustig gelegen en 's nachts is het nog echt helemaal stil. Dat vind je niet veel meer. Aan het eind van de dag hebben we gegeten onder de overdekte veranda, aan lange tafels, met wisselende hotel- en campinggasten. Dat was erg gezellig en zo kon ieder z'n ervaringen met elkaar delen.
Heel veel dank voor een toffe week.

Lieve groet van Mieke en Leo


(95) Hans.
07 juni 2017

Hallo Peter en Annemiek.
Wat hebben wij een heerlijke week bij jullie doorgebracht.
Het was helemaal top, wat een ontspannen sfeer heerst er bij jullie.
Het voelde gelijk goed toen wij aankwamen.net of wij elkaar al lang kenden.Het eten was helemaal top.Zeker een aanrader om er weer naar toe tegaan.Kortom Camping Sur Yonne krijgt van ons een dikke tien.
Voor alles Hotel Camping Omgeving en vooral de gastheer en gastvrouw.
Hartelijke groetjes van ons.

Hans en Ellie

(94) Jolanda Tervoort
13 november 2016

Op zoek naar rust en ontspannen te kunnen fietsen kwam ik in de 1e week van september 2016 terecht bij Sur Yonne waar ik verbleef in een chaletje.

Zelf vond ik het fijn om bij Nederlanders te logeren aangezien ik alleen op vakantie was en zodoende wat aanspraak had.

De omgeving bied voldoende mogelijkheden om te fietsen. Met de beschikbare (goed beschreven) fietsroutes en lunchpakket ging ik op pad zonder te verdwalen!!

De vriendelijke gastvrijheid van Peter en Annemieke was aangenaam. Alle maaltijden waren goed verzorgd en heeft mij heerlijk gesmaakt op het mooie terras met de ondergaande zon. Het is inmiddels al enkele weken geleden maar denk nog regelmatig terug aan het geluid van de continue stromende rivier, een van de mooie herinneringen.

Missie is geslaagd, ik ben heerlijk tot rust gekomen!!

Nogmaals bedankt voor de goed verzorgde week.
Hartelijke groet, Jolanda

(93) Louisahilma
08 augustus 2016

Logeren nu in de zespersoons bungalow.
Het is hier heerlijk...zon water en snachts de prachtige sterrenhemel als je naar het toilet wandelt.
Ik wilde graag weer kamperen in een tent maar omdat ik twee heupprotheses en een nieuwe knie heb gaat dat niet meer dit is een geweldig alternatief.
Houten huis met goed bed en een dak van zeil.
Helemaal leuk.
Super behulpzame mensen.
Wij gaan hier vaker terug komen.


(92) riet haelewyn
17 juni 2016

Eind mei waren wij in Hotel sur Yonne. We boekten een veel te kort arrangement van '4 nachten. Het was een unieke trip die ons leidde naar een heel mooie streek en locatie. Het is er ongelooflijk rustig. Een groene omgeving, overal het geluid van stromende riviertjes en een ongeëvenaarde variëteit van vogelgezang . De omgeving biedt ook een rijke geschiedenis en mooie steden en dorpen (wij bezochten Vézelay en St Père, Autun en la Boulaye met zijn prachtige boeddhistische tempel.)Je kan er ook, zowel in de omgeving als op het domein heel lekker eten. Voor de sportievelingen zijn er uitgestippelde wandelingen, trekkerskaarten en wegbeschrijvingen voorzien. Vlakbij ligt ook het kanaal van Nivernais waarlangs het heerlijk wandelen en fietsen is.Wij hadden maar één probleem : tijdsgebrek. Maar daarvoor bestaat een remedie. We gaan er gewoon terug. Want ook Annemieke en Peter, onze gastheer en vrouw waren heel leuke en attente mensen. Ook met de overige gasten en kampeerders hadden wij een tof contact. Een echte aanrader dus Hotel -Camping sur Yonne..!!

(91) Paul Eelen
26 mei 2016

Met 8 mannen kwamen we op wandelvakantie naar de Morvan. Camping/hotel Sur Yonne was hiervoor de ideale uitvalsbasis. Prima gegeten en gedronken. De natuur is hier onovertroffen mooi. Het weer was niet altijd even best maar de vriendelijke ontvangst en de behulpzaamheid van de gastvrouw en -heer maakten alles goed.
Paul


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
6 + 9=