Gastenboek


 

Schrijf in het gastenboek
(110)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(10) Gert Vermeer alias GSXRetje
18 mei 2009

Alles goed daar. Ik heb al effe zitten kijken naar de omgeving met betrekking tot motorrijden en ik moet zeggen het lijkt SUPER!!!. Ik en Eddy hebben er nu al sin an en hebben het er vaak over.

Tot begin juli!!.(9) Mike en Tineke
10 mei 2009

Peet en Annemiek,

Wat een mooi "Domein". Wat een avontuur en wat een voortreffelijke kok zijn jullie samen. Want samen moet alles gebeuren. Dat het er avontuurlijk uit zou zien dat wisten we al van de foto's en de verhalen, maar de werkelijkheid overtrof onze verwachtingen. Jullie verdienen het om drommen touristen te mogen verwennen want verwennen dat kunnen jullie. We komen snel weer langs.

Mike en Tineke.(8) jaap en marga laurent
03 mei 2009

Heiloo

Beste Peter en Annemieke,

We hebben genoten met onze oude caravan op jullie kampeerterrein. Elke avond bij jullie Bourgondisch gegeten en gezellig aangeschoven bij de andere gasten. Een dagje fietsen langs het kanaal naar Corbigny en langs beekjes, kastelen, mooie natuur en door de heuvels terug. Prima te fietsen. Ook een dagje met de auto naar Vezelay en Avallon is een aanrader! Jammer van de nachtegaal, die midden in de nacht besloot te gaan zingen; maar dat is weer een aanrader voor vogelaars om langs te komen. We komen zeker nogmaals (onverwachts) langs.

Groeten Jaap en Marga(7) Gert vermeer
26 maart 2009

He Peter en Annemiek,

Mister Eddy en GSXRGertje komen de 1e week van july bij jullie kijken en genieten. We nemen de motoren mee op de aanhanger en gaan eens lekker genieten van alles op bourgondische stijl. Wat leuk om jullie daar te ontmoeten. Eddy komt dit weekend al effe buurtn en als julie mooie route kaarten of info van de omgeving hebben raag aan ister Ed meegeven.

Tot in juy enne mooi weer verzekerd toch!!!????!!!!Cool(6) wilma schut
26 maart 2009

Beste Peter en Annemieke,

Het is al weer een paar jaar geleden dat wij een weekje in een chaletje hebben doorgebracht bij Ginie en John. Wij zijn motorrijders. En het is een fantastische omgeving. Zeker aan te bevelen bij andere motorrijders. Wij hebben de motors op een aanhanger gezet, en zo naar Epiry gereden en van daaruit tochten gemaakt. Wij hebben het toen heel erg naar ons zin gehad. Genoten van de gastvrijheid, de wijn en het lekkere eten en vooral het heerlijke weer.

Veel succes.

Hartelijke groeten John en Wilma Schut.(5) Marjolein van de Veer
19 maart 2009

......maar ik moet nog even geduld hebben tot eind mei om te komen genieten bij jullie.

De site ziet er echt heel mooi uit, klasse!

Veel plezier en succes met alles.

Hartegroet, Marjolein(4) Eddy
19 maart 2009

He Peter en Annemieke, wat een vooruitgang zeg! Jullie nieuwe site ziet er heel goed uit. Een mooie frisse strat van het nieuwe seizoen! Veel succes ermee! Ik zie jullie volgende week! Groetjes Eddy Cool(3) Rob
18 maart 2009

Erg leuke, frisse en informatieve site. De film is een prima toevoeging. Ik geloof alleen de weersvoorspelling [nog] niet. Dus gaan we dat en de vele andere zaken van de zomer met eigen ogen bekijken. Groeten uit Vinkeveen.

Petra, Mike, Nikki en Rob(2) Trix
18 maart 2009

He Miek en Peter,

Mooie frisse site.. Goed gedaan.

Liefs Trix(1) fleur
18 maart 2009

Beste Peter en Annemiek,

 

Wat een mooie nieuwe site van Camping Suryonne!

Nu wordt het voor ons nog leuker om erover te fantaseren!

Wij komen namelijk in de zomervakantie!

 

Groetjes Fam. van den Bogaard uit Woerden.
 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
2 + 7=