Gastenboek


 

Schrijf in het gastenboek
(110)
(80) Kromhout
09 juni 2015

Hallo Annemiek en Peter
We hebben een heerlijke vakantie gehad bij jullie.
Jullie warmte en gastvrijheid is erg belangrijk voor de sfeer.
Het lekkere eten en de fijne gesprekken,die we hebben gehad,zittend aan jullie grote tafel op het terras zullen nog lang in onze herinnering blijven.
Nogmaals bedankt en veel succes met jullie hotel/camping.
Piet en Marjolein

(79) André van IJperen
26 mei 2015

26 mei 2015

Hallo Annemieke en Peter!

Staan rust, ruimte, sfeer, genieten van de natuur, wandelen en fietsen op uw prioriteitenlijstje, dan vindt u voor een verblijf in Bourgondië het juiste adres op de Hotel Camping Sur Yonne. We denken met veel genoegen terug aan ons verblijf op jullie prachtige, gezellige Hotel Camping. Gastvrijheid staat er hoog in het vaandel geschreven. Het bedrijf wordt met veel enthousiasme en kennis gerund.

We hebben veel gebruik gemaakt van de ter beschikking gestelde wandel-en fietstochten. Ja, het Parc naturel du Morvan is waarlijk schitterend.

Voorts zijn we volledig aan onze trekken gekomen, inzake onze belangstelling voor de Romaanse kunst. We hebben een soort Route
Romane gemaakt langs plaatsen als La Charité sur Loire, Nevers, St. Révériens en Vezelay.

Wat niet onvermeld mag blijven was de wandeling met vogelsherkennen onder leiding van Paul uit Chandelier. Daarna nog een zeer hartelijke ontvangst in zijn prachtige huisje. De crêpes en koffie bereid door Ronald smaakten heerlijk.

Kortom een zeer aangename vakantie in onze kampeerbungalow met uitzicht op drie prachtige grote eiken langs de rivier de Yonne.

De keuken van het echtpaar Kromhout kunnen wij eveneens van harte aanbevelen.

Succes toegewenst met jullie onderneming.

André en Wil van IJperen.

(78) Aad en Heleen Smid
16 mei 2015

1 mei 2015
Een nieuw jaar, een nieuw geluid: "Hop Hop". Nog lastig om deze vogel op internet terug te vinden. Je mobiel zegt wel hop, hop, maar dan is 't een whats appje. Mooie vogel wel, die Hop.
Als je van water houdt, ben je hier wel op zijn of haar plaats. De Yonne natuurlijk maar ook de kanalen met sluizen en de fietsroutes, het stuwmeer (nu vol water), de Rigole met de aquaducten en tenslotte de regen. Want ja, het komt allemaal wel ergens vandaan. Toch drie mooie fietsdagen gehad met als (letterlijk) hoogtepunt Vézelay maar eigenlijk zijn alle weggetjes binnendoor prachtig: de Ardennen in het kwadraat, zeg maar.
Peter en Annemieke, dank voor jullie gastvrijheid, het smakelijke eten en het 'Kezen' 's avonds. Kezen? Ja, een oud Noord-Hollands gezelschapsspel.....

(77) Mary van Dijk
16 mei 2015

Wij waren eind april in Epiry bij Sur-Yonne. Het is er prachtig in die tijd van het jaar. Tot onze verbazing was het er erg rustig. Zou het - juist in dit jaargetijde - van harte aanbevelen!

(76) jan en bianca
11 november 2014

hallo peter en annemiek
beter laat dan nooit we hebben een heerlijk rustige vakantie bij jullie gehad al was dit in juli lekker gegeten heerlijk wijntje prettig gewandeld het was gewoon relaxt we zijn alweer rond aan het kijken graag komen volgende weer terug

gr jan en bianca
ps mag dan de cannard op menu

(75) Anneke Zandstra en Kuin Koekkoek
06 oktober 2014

Lieve mensen, Peter en Annemieke

Wat een heerlijk slot aan onze vakantie.
Wat een warme ontvangst.
Wat een verrukkelijke maaltijden
Wat zouden we hier graag nog eens van genieten!
Wie weet, maar..... we zijn al 85 jaar.
Hartelijk dank au revoir,
Anneke Zandstra en Kuin Koekkoek

(74) Egberdien en Edzard
06 oktober 2014

29 juli 2014
Beste, lieve Peter & Annemieke,
Ja, ook wij hoorden tot de gelukkigen die jullie gastvrije ambiance aandeden;
Peter opende onmiddellijk met een grote zwaai de schuurdeur: daar konden we onze fietsen in!
En dat zette de toon: Annemieke kwam op met verrassende voorgerechtjes en heerlijke toetjes. Met haar prachtige stem vertelde ze ons wat we gingen proeven.
Eén sfeervolle herinnering wil ik toch even noemen: als op een regenochtend het dak lekt op de ontbijttafel, stapt Peter doortastend met zijn blote voeten op de tafel, licht een dakpannetje op, en de lekkage stopt onmiddellijk! Op Annemieke 's vertwijfelde uitroep: "Peter, de mensen zitten te ontbijten!" reageert Peter laconiek "Ik heb me net gedouched!"
Kortom het was een warm, spontaan bad voor ons hier, met mooie fietstochten, wandelingen en heerlijk en gezellig eten.
Veel succes en geluk in jullie verdere onderneming.
We vergeten het niet!
Vriendelijke groeten,
Egberdien en Edzard.

(73) Ellen en Piet
30 augustus 2014

Hoi Annemiek en Peter.
Inmiddels ligt onze vakantie alweer enkele weken achter ons maar we kijken terug op een heerlijke (werk) vakantie ;-).
We hebben genoten van een prachtige omgeving, veel rust en bijzondere gastvrijheid van jullie beiden.
De heerlijke avond maaltijden met steeds andere gasten aan de grote tafel waren echt heel gezellig.
Al met al hebben we ons prima vermaakt en komen zeker nog eens terug bij jullie.

Groetjes Ellen en Piet

(72) matthijs ,grietje en linde
27 augustus 2014

Vooral positief....mooie fam.kamer(wel af en toe een geurtje)...mooie omgeving,aardige camping/hotelhouder,ik denk een beetje onder druk om de onderbezetting van camping en hotel,maar toch in de plooi.het weer zat niet mee.

Een x als gast meegegeten op woensdag bij de bbq,prima verzorgd,geen glaasje pineau gehad,helaas ben wel een liefhebber...misschien krijgen we dat de volgende keer.

Over het algemeen een prima indruk van alles , geen klachten..zeer goed onderhouden..

Dus ga gerust u wordt prima ontvangen,de omgeving is werkelijk mooi,alhoewel een fatsoelijk restaurant is niet zo makkelijk te vinden,dat dan weer niet.(71) Ronald & Willemijn
26 augustus 2014

Hallo Annemieke en Peter,

Even een kort berichtje om jullie te laten weten dat wij erg hebben genoten op jullie camping. Vooral de jongens hebben naar hartelust kunnen spelen op het grote en veilige terrein. Ik hoop dat hun Fort nog aanwezig is bij de rivier. Veel succes nog met jullie bedrijf. Tip: doosje wijn bij aankomst. :-)


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
7 + 5=