Gastenboek


 

Schrijf in het gastenboek
(104)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(74) Egberdien en Edzard
06 oktober 2014

29 juli 2014
Beste, lieve Peter & Annemieke,
Ja, ook wij hoorden tot de gelukkigen die jullie gastvrije ambiance aandeden;
Peter opende onmiddellijk met een grote zwaai de schuurdeur: daar konden we onze fietsen in!
En dat zette de toon: Annemieke kwam op met verrassende voorgerechtjes en heerlijke toetjes. Met haar prachtige stem vertelde ze ons wat we gingen proeven.
Eén sfeervolle herinnering wil ik toch even noemen: als op een regenochtend het dak lekt op de ontbijttafel, stapt Peter doortastend met zijn blote voeten op de tafel, licht een dakpannetje op, en de lekkage stopt onmiddellijk! Op Annemieke 's vertwijfelde uitroep: "Peter, de mensen zitten te ontbijten!" reageert Peter laconiek "Ik heb me net gedouched!"
Kortom het was een warm, spontaan bad voor ons hier, met mooie fietstochten, wandelingen en heerlijk en gezellig eten.
Veel succes en geluk in jullie verdere onderneming.
We vergeten het niet!
Vriendelijke groeten,
Egberdien en Edzard.

(73) Ellen en Piet
30 augustus 2014

Hoi Annemiek en Peter.
Inmiddels ligt onze vakantie alweer enkele weken achter ons maar we kijken terug op een heerlijke (werk) vakantie ;-).
We hebben genoten van een prachtige omgeving, veel rust en bijzondere gastvrijheid van jullie beiden.
De heerlijke avond maaltijden met steeds andere gasten aan de grote tafel waren echt heel gezellig.
Al met al hebben we ons prima vermaakt en komen zeker nog eens terug bij jullie.

Groetjes Ellen en Piet

(72) matthijs ,grietje en linde
27 augustus 2014

Vooral positief....mooie fam.kamer(wel af en toe een geurtje)...mooie omgeving,aardige camping/hotelhouder,ik denk een beetje onder druk om de onderbezetting van camping en hotel,maar toch in de plooi.het weer zat niet mee.

Een x als gast meegegeten op woensdag bij de bbq,prima verzorgd,geen glaasje pineau gehad,helaas ben wel een liefhebber...misschien krijgen we dat de volgende keer.

Over het algemeen een prima indruk van alles , geen klachten..zeer goed onderhouden..

Dus ga gerust u wordt prima ontvangen,de omgeving is werkelijk mooi,alhoewel een fatsoelijk restaurant is niet zo makkelijk te vinden,dat dan weer niet.(71) Ronald & Willemijn
26 augustus 2014

Hallo Annemieke en Peter,

Even een kort berichtje om jullie te laten weten dat wij erg hebben genoten op jullie camping. Vooral de jongens hebben naar hartelust kunnen spelen op het grote en veilige terrein. Ik hoop dat hun Fort nog aanwezig is bij de rivier. Veel succes nog met jullie bedrijf. Tip: doosje wijn bij aankomst. :-)

(70) Grieta en Tanja
10 augustus 2014

Beste Peter en Annemieke,

We willen jullie bedanken voor een hele fijne en gezellige week aan de Yonne. We hebben genoten van jullie gastvrije en culinaire kwaliteiten. Vooral het glaasje pineau des charente maakte het helemaal!
Groetjes vanuit Twente,

Grieta en Tanja

(69) Marid & Co
01 augustus 2014

Hallo Annemieke en Peter,

Ook dit jaar kijken wij weer terug op een heerlijke vakantie op de camping Sur Yonne! Leuk om terug te komen op een inmiddels bekende plek en elkaar weer te zien. De jongens voelden zich thuis en hebben zich enorm vermaakt, het hoogtepunt was natuurlijk het roosteren van de marshmellows op het kampvuur. Co en ik konden de jongens met een gerust hart op het terrein laten spelen en zelf rustig een boekje lezen! Zoals we al hebben gezegd komen we volgend jaar graag terug.

Hartelijke groeten van Co, Marid, Jurre en Hidde

(68) Marjolein
02 juni 2014

Beste Peter en Annemieke,

Terug kijkend op een heerlijke week bij jullie op het terrein. Tent stond er prima in een rustige omgeving en genoten van jullie gastvrijheid. Mooie omgeving in het groen.

Voor herhaling vastbaar.

gr. Marjolein, Hans-Robert en Janneke

(67) Monique en Ronald van Ardenne
19 mei 2014

Beste Peter en Annemieke,

We hebben een erg leuke tijd gehad in jullie hotel. We verbleven 5 nachten in de zeer ruime en schone familiekamer.
Via de site www.reisroutes.be zijn we in de Morvan terechtgekomen. Op deze site vind je een auto/motor route van vier lussen (4 dagen) die je alle mooie dorpjes en het landschap van de Morvan leert kennen.
Jullie weten het de gasten erg naar hun zin te maken met het lekkere eten en weten veel over de omgeving en de vele bezienswaardigheden in de buurt.

Bedankt voor alles!
Groetjes Ronald en Monique.


(66) Gustaaf & Petra
28 september 2013

Beste Peter en Annemiek,


Na diverse keren een chaletje gehuurd te hebben, huurden wij deze keer de stacaraven. En wat een genot! Het weer zat even niet mee, maar daar heb je een overdekt terras voor.Toch buiten kunnen zitten is dan wel heel leuk om anderen met paraplui over de camping te zien lopen. En het allerleukste is dat je natuurlijk gewoon mee kan eten met iedereen, als je zelf niet wil koken.Weer bedankt voor een leuke vacantie en wij komen terug.


gr. Gustaaf.(65) Evi en Theo
07 september 2013

Hallo Annemieke en Peter, wij hebben een heerlijke tijd bij jullie gehad. We hebben genoten van het knusse chaletje, precies wat we zochten. We hebben 4 dagen op rij heerlijk gegeten, heel divers maar altijd lekker. Het gezamenlijke eten vonden wij niet alleen lekker maar vooral heel gezellig, steeds anders maar altijd leuk. Uiteraard hebben we ook fijn gewandeld in de prachtige Morvan. Redenen genoeg om er zeker nog eens terug te komen om van de overdonderende rust te komen genieten. Groetjes uit Zuid-Limburg ( ook prachtig)
 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
8 + 5=