Gastenboek


 

Schrijf in het gastenboek
(110)
(70) Grieta en Tanja
10 augustus 2014

Beste Peter en Annemieke,

We willen jullie bedanken voor een hele fijne en gezellige week aan de Yonne. We hebben genoten van jullie gastvrije en culinaire kwaliteiten. Vooral het glaasje pineau des charente maakte het helemaal!
Groetjes vanuit Twente,

Grieta en Tanja

(69) Marid & Co
01 augustus 2014

Hallo Annemieke en Peter,

Ook dit jaar kijken wij weer terug op een heerlijke vakantie op de camping Sur Yonne! Leuk om terug te komen op een inmiddels bekende plek en elkaar weer te zien. De jongens voelden zich thuis en hebben zich enorm vermaakt, het hoogtepunt was natuurlijk het roosteren van de marshmellows op het kampvuur. Co en ik konden de jongens met een gerust hart op het terrein laten spelen en zelf rustig een boekje lezen! Zoals we al hebben gezegd komen we volgend jaar graag terug.

Hartelijke groeten van Co, Marid, Jurre en Hidde

(68) Marjolein
02 juni 2014

Beste Peter en Annemieke,

Terug kijkend op een heerlijke week bij jullie op het terrein. Tent stond er prima in een rustige omgeving en genoten van jullie gastvrijheid. Mooie omgeving in het groen.

Voor herhaling vastbaar.

gr. Marjolein, Hans-Robert en Janneke

(67) Monique en Ronald van Ardenne
19 mei 2014

Beste Peter en Annemieke,

We hebben een erg leuke tijd gehad in jullie hotel. We verbleven 5 nachten in de zeer ruime en schone familiekamer.
Via de site www.reisroutes.be zijn we in de Morvan terechtgekomen. Op deze site vind je een auto/motor route van vier lussen (4 dagen) die je alle mooie dorpjes en het landschap van de Morvan leert kennen.
Jullie weten het de gasten erg naar hun zin te maken met het lekkere eten en weten veel over de omgeving en de vele bezienswaardigheden in de buurt.

Bedankt voor alles!
Groetjes Ronald en Monique.


(66) Gustaaf & Petra
28 september 2013

Beste Peter en Annemiek,


Na diverse keren een chaletje gehuurd te hebben, huurden wij deze keer de stacaraven. En wat een genot! Het weer zat even niet mee, maar daar heb je een overdekt terras voor.Toch buiten kunnen zitten is dan wel heel leuk om anderen met paraplui over de camping te zien lopen. En het allerleukste is dat je natuurlijk gewoon mee kan eten met iedereen, als je zelf niet wil koken.Weer bedankt voor een leuke vacantie en wij komen terug.


gr. Gustaaf.(65) Evi en Theo
07 september 2013

Hallo Annemieke en Peter, wij hebben een heerlijke tijd bij jullie gehad. We hebben genoten van het knusse chaletje, precies wat we zochten. We hebben 4 dagen op rij heerlijk gegeten, heel divers maar altijd lekker. Het gezamenlijke eten vonden wij niet alleen lekker maar vooral heel gezellig, steeds anders maar altijd leuk. Uiteraard hebben we ook fijn gewandeld in de prachtige Morvan. Redenen genoeg om er zeker nog eens terug te komen om van de overdonderende rust te komen genieten. Groetjes uit Zuid-Limburg ( ook prachtig)(64) Aukje en Gerbrand de Vries
27 augustus 2013

Juni 2013

Hallo Annemiek en Peter,
Hoe gaat het met Annemiek haar rug, gaat het al wat beter?
Het heeft even op zich laten wachten, maar hier dan toch een levensteken van ons. We zijn 3 jaar achter elkaar bij jullie op vakantie geweest en dat zegt op zich zelf al heel wat.
Het 1e jaar met de Paradiso waar je ons toen goed geholpen heeft met en koelkast, geweldig. We hadden toen 1 week gereserveerd maar het werden er 4.
Het eten was ook verrukkelijk s`avonds onder de luifel. Een goede kok en kokkin, proficiat. En dan de rust en de gezelligheid
Dan het 2e jaar in het 6 persoons tenthuisje 3 weken lang heerlijk. En dan nog 1 dag met alle gasten in de tuin gewerkt was heel apart.
Ook weer heel wat van de omgeving gezien.
Dit jaar weer in het 6 pers.Tenthuisje gezeten 4 weken. Zoals de vorige jaren geweldig.
Met Carla en Paul nog een gezellige dag weggeweest naar die mooie Engelse tuinen.
En dan de laatste dag, mochten we niet bij je eten maar heb je ons meegenomen naar een kunstschilder die een expositie had van een aantal schilders, Dat vonden wij erg leuk.
Nogmaals we hebben 3 fijne vakanties gehad op Sur-Yonne.
Hier gaat alles oké het was deze week 35 graden dus aardig benauwd en warm.
Wij schrokken even van je nieuwsbrief want daar stond in van een operatie, maar dat was gelukkig al achter de rug.
Doe ook de hartelijke groeten aan Carla en Paul.

Hartelijke groeten en wie weet tot ziens,

Auktje en Gerbrand de Vries(63) cor en johanna schoon
24 augustus 2013

ook wij hebben ontzettend genoten van de gastvrijheid van peter en annemieke. en lekker koken dat ze kunnen! echt verwend zijn we. Het was een vakantie in een vakantie en zeker om nog eens terug te komen, moet haast wel want ik ben vergeten jam te kopen (de japanse framboos noem ik het maar)
Nogmaals heel veel dank en ik hoop dat jullie dit nog heel lang mogen doen
hartelijke groet Cor en Johanna

(62) Fam. Te Hoonte
12 augustus 2013

Peter en Annemieke,

We hebben weer een heerlijke tijd gehad bij jullie. Dit jaar werkte het weer ook helemaal goed mee, want over zon hadden we niet te klagen. Mees en Ties hebben weer heerlijk gespeeld langs en in de rivier en we hebben weer heerlijk gegegeten. Ook de avond cappucino en Thee was weer heerlijk, op de volgende camping moest ik dat weer helemaal zelf doen! De schommels die julliendit jaarnhadden opgehangen waren voor Mees en Ties ook een mooie verrassing!

We komen zeker weer en raden dat een ieder aan!

Tot de volgende keer!

(61) Co
25 juli 2013

Hallo Peter en Annemieke,

Wij zijn inmiddels terug in Nederland en hebben de laatste kampeerspullen weer opgeruimd. We kijken terug op twee fijne vakantieweken bij jullie op de camping. We hebben ons zeer welkom gevoeld door jullie enthousiaste en hartelijke ontvangst en service! Het was goed toeven op de camping, de omgeving is prachtig, het terrein is mooi en (voor ons erg prettig met de jongens) overzichtelijk. We vonden het erg luxe dat het mogelijk was om aan te schuiven bij het diner, het was gezellig en lekker (en we zijn benieuwd naar het recept van de lekkere ham!). Jurre en Hidde hebben zich goed vermaakt met de schommels en ze hebben gezellig gebuurt bij iedereen op de camping. Hidde zag overigens "Peters auto" rijden toen we al richting Nederland gingen, dat horen we vast nog wel eens. Kortom: wij komen zeker nog een keer terug!

Hartelijke groeten,

Co, Marid, Jurre en Hidde (of bij jullie beter bekend als Marid & Co!)


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
9 + 9=