Gastenboek


 

Schrijf in het gastenboek
(110)
(50) Leo en Jennie Klop
18 mei 2012

Hoi Peter en Annemieke,

Het was weer ontzettend gezellig bij jullie. Ondanks het slechte, supernatte weer in de eerste week, hebben we toch genoten. En natuurlijk nog bedankt voor het meedenken over het vertrek, waarbij het spannend zou worden of we na al die nattigheid de caravan zelf van het veld konden trekken. Met jouw tractor was het prima geregeld.

We zijn stellig van plan volgend jaar in de meivakantie weer van jullie gastvrijheid te genieten.

Groetjes van Leo en Jennie Klop en een poot van Shadow. (49) Bote en Lammy Nieuwland
22 april 2012

Hoi Peter en Annemieke

 Eind maart hebben we jullie weer geholpen tijdens de inmiddels beroemde werkweek. Wat hebben we weer genoten en wat was het gezellig met elkaar. We troffen het ook geweldig met het weer. Na gedane arbeid zaten we dan ook aan het eind van de middag heerlijk buiten te borrelen.

In juni komen we gezellig om te genieten op de camping en van de omgeving, maar volgend jaar hopen we weer van de partij te zijn tijdens de werkweek. Jullie hadden het weer fantastisch voor elkaar.

 Veel liefs Bote en Lammy(48) Gerrit en Thea Rikus en Lynsey
14 september 2011

Wel wat laat maar ja eerst even werken en dan weer aan de volgende vakantie denken.Het was geweldig bij jullie alles werd  voor ons uit de kast gehaald.Eten prima, service geweldig, prima routekaarten en zelfs het weer was misschien ook wel door jullie geregeld.Wat een prachtig gebied de Morvan en zo rustig.Laten we het maar geheim houden dan komen wij volgend jaar weer bij jullie fietsen nogmaals bedankt.

(47) Marjolijn en Theo
06 september 2011

Vakantie Sur Yonne augustus/ september 2011.

Lieve Peter en Annemieke,

Voor de derde keer waren we  op Sur Yonne, twee blaffers en hun baasjes. De eerste keer zouden we maar 6 nachtjes blijven met onze eigen tent dat is toen iets meer geworden. De tweede keer in de stacaravan en nu eerst 5 nachtjes hebben we er maar weer een nachtje aan geplakt.

 

En wat genieten we elke keer weer, zelf ben ik elke dag druk met kids en hoop dat ik in mijn vakantie geen huilende baby’s of kleine kids heb die rond de tent scharrelen  ( ze zijn schattig hoor maar niet in mijn vakantie) en in het voor of na seizoen op Sur Yonne vindt je altijd rust.

Wij genieten van de heerlijke wijn die altijd koel staat, het heerlijke eten en natuurlijk de gezelligheid die Peter en Annemieke hun gasten weten te bieden.  De gezelligheid aan tafel met alle gasten zowel hotel als camping gasten. Het spelletje met de ijzeren ballen die Theo samen met de moeder van Annemiek beoefend.

Niet alleen wij maar ook onze honden genieten, vol op rennen op het gebied achter de camping, pootje baden in de rivier ( waar je ook prima je wijn kan koelen) en rennen achter alles wat wild is ( nou ja, de kat van Annemieke is ook best leuk om achter aan te gaan). En ondanks dat een koekje en/of  een knuffel krijgen ze toch wel van Peter en Annemieke.

En als laatste maar wel heel belangrijk; de hulpvaardigheid waar mee dit tweetal altijd klaar staat voor hun gasten. Maar ook voor andere die per ongeluk de afrit iets te vroeg  (of te laat) nemen. Op een van je weinige vrije avonden  je maaltijd laten staan om door weer en wind een gestrande camper uit de greppel te laten halen die daarna fluitend door rijdt.  Ons petje af hoor.

Wij zitten nog steeds ergens in Frankrijk en komen zeker dit jaar voor de derde keer terug.

Vanaf een zonnige camping in de A

(46) hendrica
04 september 2011

Mijn verblijf hield ik heel kort om het volgende:

. auto mag niet naast de tent maar moet op parkeerplaats bij het hotel (hoorde ik pas bij aankomst; staat niet op de website)

. huurfiets vond ik van zeer matige kwaliteit; schakelen ging bij mij problematisch

. tenten staan strak naast elkaar; toen ik er was zaten in de meeste tenten kleine kinderen die na elkaar huilden, ook 's-nachts; er is dan geen mogelijkheid om je tent in een ander hoekje neer te zetten

Positief vond ik het prima eten en de recente tijdschriften in de bibliotheek/leeszaal.

 (45) Myriam, Petra, Guus en Hen
21 augustus 2011

20 augustus 2011. Wij hebben met vier personen genoten van een heerlijke week in Bellevault. We hebben geslapen in twee houten chalets en mochten iedere dag genieten van het ontbijt en diner. Op zich een leuke ervaring om met alle gasten om 19 u aan tafel te gaan, alwaar na enig aftasten de gezelligheid met de dag toenam, evenals de waardering voor de gastvrijheid en culinaire kwaliteiten van Annemiek en Peter.

Een rustige camping met een rustiek hotel, gelegen in een prachtige omgeving, waar ook met wisselvallig weer voldoende te beleven was. Vogelspotten, kanoën, wandelen, you name it.

En dan ook nog alle gasten bij naam kennen. Klasse!!!

Wat ons betreft op zeker tot ziens in de Morvan.(44) Anja en Martin uit Huizen
19 augustus 2011

Beste Annemieke en Peter,

Inmidelles zijn we al een week aan het werk, maar we hebben het heel veel over de Yonne.

Wat hebben wij genoten van de gastvrijheid, rust en zeker niet te vergeten het heerlijke eten.

Voor het eerst hebben wij dit mee gemaakt, dat je zo kon aanschuiven aan tafel.

Het is meteen gezellig en daarom zeker aan te raden om mee te eten.

Omgeving is geweldig.

Mooie wandelingen gemaakt.

We komen zeker terug al is het niet met de caravan, want andere slaapgelegenheden hebben jullie ook.

Dus hou je van de natuur en rust ga lekker naar camping suryonne.

groeten uit Nederland en misschien weer tot ziens.

Wie weet met de kinderen en onze eerste 2 kleinkinderen die wij verwachten dit en volgend jaar.

Anja en Martin 

 

 

 

 

 

 (43) Kees en Margot
08 augustus 2011

Hallo Peter en Annemieke,

 

Helaas weer terug in Nederland met zeer matig zeg maar slecht weer.

Maar de herinnering aan de tot in de puntjes perfect georganiseerde "kleine" camping is de kurk waarop we best een lange tijd kunnen drijven.

Heerlijk rustig en ook schoon.

Wat ons zeer goed bevallen is en waar wij ook voor het eerst van gehoord hebben is het half pension camperen

Wij kenden dat niet maar het is uitstekend bevallen.

Geen gekook en ontbijt service met 3 sterren kwaliteit en gezelligheid.

Met een gemengd gezelschap uit het hotel, chalets en camping aan een of meer tafels.

 We hebben genoten en bevelen een ieder aan om Sur Yonne als pleisterplaats aan te doen en te genieten van de gastvrijheid van Peter en Annemieke met hun grote inzet en kookkunst.

 

Groet

 

Kees en Margot en de Peugeot 404(42) Sander te Hoonte
07 augustus 2011

Beste Peter en Annemieke,

We zijn weer terug in Nederland en morgen begint het normale leven weer, maar we zullen nog vaak terug denken aan de gezellige tijd bij jullie. Dit keer zelfs 2x (eerste week en laatste week). Mees (3) en Ties (bijna 1) hebben weer genoten op de camping en vele vriendjes gemaakt. Ook het mee eten was weer super gezellig! De hotelkamer voor de laatste nachten was ook helemaal top, die zijn na jullie harde werken deze winter helemaal opgefrist. Wij en de jongens hebben ons weer thuis gevoeld en zullen zeker terugkomen!

groetjes Sander, Marieke, Mees en Ties (41) marcel en maaike
15 juli 2011

                                                                        15 juli 2011

Lieve Annemieke en Peter,

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf op jullie camping. Wat een warm onthaal en ook tijdens het verblijf wordt er alles aangedaan om het je zo aangenaam mogelijk te maken. Erg relaxed allemaal. Jullie doen het echt super. Ook de complimenten voor jullie kookkunsten, heerlijk gegeten, elke avond weer. Het nieuwe sanitairgebouw is erg mooi. Heerlijk ruim en een thermosstaatkraan op de camping, wauw.

Bedankt voor alles, wij genieten nog van de napret. Succes met jullie accomodatie en hopelijk tot volgend jaar.

Groetjes Marcel en Maaike

   
 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
9 + 7=