Gastenboek


 

Schrijf in het gastenboek
(110)
(40) van der Staaij
13 juli 2011

Wij hadden 5 dagen geboekt op deze camping en zijn daarna doorgereisd naar de Ardeche. Helaas viel de camping op de ardeche erg tegen en besloten we om terug te gaan
naar Sur Yonne. We belden met de vraag of we terug konden komen en de reactie van Peter en Annemiek typeert hun gastvrijheid; "Maar natuurlijk,wat gezellig!" Waarom wij
teruggingen naar sur Yonne? Het is een rustige camping in een mooie omgeving. Je kunt er lekker fietsen, mooie dorpjes met kerken in romaanse bouwstijl bekijken en genieten van de brocante markten. Op de camping zelf zijn er her en der zitjes aan de pickniktafels gecreeerd. Lekker rustig om te zitten (en eventueel te studeren..) Maar ook om 's ochtend te genieten van het verse brood dat (op bestelling) iedere ochtend bij de camping geleverd
word. Peter en Annemiek zijn vriendelijke eigenaren die je overal bij willen helpen. Ons elektrasnoer was te kort en we kregen er één van hun te leen. Diezelfde avond ging het lampje van onze campinglamp kapot en kregen we er één van hun. Maar ook hun interesse in onze fietstochten. Wij hebben ervaren dat we altijd
terecht konden met vragen over activiteiten in de omgeving. Het terrein van Sur Yonne is groot. Je kan er 's avonds een kleine avondwandeling maken langs de Yonne. Het riviertje is ijskoud, maar een paar kilometer verderop is een meer waar je prima kunt zwemmen. Het gezamenlijk eten met de andere gasten aan de lange tafels was voor ons nieuw, maar een leuke ervaring. Eten was lekker. Iedere maaltijd was een verrassing waar we van genoten hebben. Na de maaltijd een potje jeu de boule met andere campinggasten bracht gezelligheid én competitiegevoel. Tot slot namen we een afzakkertje en liepen we in het donker onder een gigantische sterrenhemel naar de tent terug.
Kortom: voor ons was het heerlijk genieten en we denken met warme gevoelens terug aan Sur Yonne en aan Peter en Annemiek!


(39) burt.
11 juli 2011

hoe durven ze 585 euro te vragen voor een stacaravan , terwijl het op de prijslijst staat voor 385 euro, als ze er een slaatje proberen uit te slaan , hebben ze het mis , ik kan het ze veel moeilijker maken in de morvan , dan schrijf ik iedereen aan  die wat verhuurd dat ik zo opgelicht voel door hun. ik betaal nog liever ergens anders het dubbelde  van de prijs dan dat ik bij hun ga. kijk uit met deze mensen. afz. burt


Helaas berust bovenstaande op een vervelend misverstand waarvoor wij onze excuses aanbieden.
Wij willen het onze gasten zoveel mogelijk naar de zin maken waarbij wij de prijzen hanteren zoals deze op onze website beschreven staan.
Peter en Annemieke Kromhout, Hotel Camping Sur Yonne(38) Anja en Jeroen
29 juni 2011

Hoi Peter en Annemieke,


Inmiddels weer thuis na een rondje Frankrijk. Ons verblijf op jullie mini camping was een zeer gezellig onderdeel van de vakantie. Lekkere ruime plek met een fantastisch uitzicht op jullie landgoed. Ontbijten aan de nieuwe picknick tafel met zo’n vers stokbroodje missen we nog elke dag. Een mooie omgeving met leuke stadjes en mooie natuur. Natuurlijk mag de gezellige maaltijd aan de lange tafel niet onvermeld blijven. Heerlijk gegeten met een lekkere karaf wijn erbij! Helemaal top.


Jullie hotel en de camping zijn prima verzorgd met goede en schone voorzieningen. Echt vakantie. We wensen jullie een heel goed seizoen toe, en mocht het al te druk worden dan valt er met Erik en mij natuurlijk te onderhandelen over het verlenen assistentie bij het ophalen van de vuile vaat ;-).


Anja Sellmeijer en Jeroen Oehler, Nieuwegein.(37) Adrie Goossens
26 juni 2011

Beste Peter en Yvonne,

Zondags aan de computer en ik zag nog een oude mail van Peter aan mij. Ik denk leuk, en hoe gaat hem met hem, hun. Ik hoop dat het goed gaat.

Ik werk nog steeds, zal wel zo blijven ook bij De Key en heb alweer een reorganisatie overleeft. De gezondheis blijft kwakkele, maar sommige mensen hebben ergere gozondheids problemen. Dit jaar ben ik naar New York geweest, en over twee weekjes een hotel in Luxemburg. Mogelijk volgend jaar een bezoekje aan jullie, ziet er erg goed uit.

Met vriendelijke groet,

 aanstaande opa en oma Adrie en gerda Goossens uit amsterdam.(36) Marcel en Ineke Reijnen
17 juni 2011

Dag Peter en Annemieke,Het is alweer 2 weken geleden dat ik bij jullie tijdens de pinksterdagen in de Morvan mijn 50e verjaardag kwam vieren. Lekker ontspannen, in een prachtige omgeving en in een van jullie leuke onderkomens. Dat mijn vrouw meer geregeld had met jullie wist ik niet. Het was dan ook een complete verrassing dat anderhalf uur voor mijn verjaardag ook mijn kinderen met aanhang op de stoep stonden. Ook voor hen was een verblijf naast dat van ons geregeld. Wat hebben jullie een pokerface gehad die dagen ervoor. Ik was de enige op de camping die van niets wist. Maar wat leuk. Het diner, in overleg gekozen, alleen al voor onze groep die inmiddels was  uitgegroeid tot 9 personen, perfect. We hebben er met zijn allen van genoten. Verder ook niets dan lof over het nieuwe schone sanitair en b.v. de info die jullie klaar hebben liggen om de vakantie in de Morvan te laten slagen. Ook namens Ineke bedankt voor jullie meedenken en doen en voor een leuke verjaardag. het gaat jullie goed. Groetjes van Marcel en Ineke vanuit Nijmegen.

(35) Leo en Jennie Klop
09 mei 2011

Hallo Peter en Annemieke,

We hebben genoten van de afgelopen 2 weken. Wat hebben we heerlijk bij jullie gegeten en wat was het ontzettend gezellig. We missen het nu al, terwijl we gisteravond zijn thuis gekomen. Alles werkte mee: de prachtige camping met prima sanitair, de gezelligheid en de heerlijke maaltijden, de schitterende natuur om ons heen en natuurlijk ook het mooie weer. Maar zonder dat laatste hadden we het ongetwijfeld ook een heerlijke vakantie gevonden. We komen dan ook beslist bij jullie terug. Wie weet misschien ook nog wel eens in één van de mooie hotelkamers die ik heb gezien, of in de stacaravan. Maar zeker met onze eigen caravan en hond.

Groetjes van Leo en Jennie Klop,Bleiswijk

 (34) Ron, Margot en Evelien
01 mei 2011

Hallo Peter en Annemieke,

We hebben genoten van de mooie omgeving, het buitenleven en prima verzorging. Evelien heeft het nog steeds over de konijnen en de lammetjes van Peter. Jullie zien ons vast nog een keer terug, volgende keer wellicht met tent, alhoewel de kamer ook prima beviel.

Groeten uit Bussum van Margot, Ron en Evelien(33) Bote en Lammy Nieuwland
17 april 2011

Hoi Peter en annemieke,

Dit jaar was het dan zover dat we jullie konden helpen met de werkweek. Al 2 jaar komen we met veel plezier bij jullie op de camping. Toen we hoorden van de werkweek waren we gelijk enthousiast. Vorig jaar lukte het niet, vanwege de geboorte van onze kleinzoon, maar dit jaar was het dan zover. We vertrokken op een stralende dag en begonnen met een dagje Reims, waar we de kathedraal met de mooie ramen van Chagall hebben bezocht. De volgende dag kwamen we, na een prachtige tocht door het Franse land rond de middag aan. Een groepje was al druk aan het werk, dus de werkkleding aan en aan de slag. We hebben veel leuke en lieve vrienden en familie van jullie ontmoet en met elkaar was het erg gezellig. Ook was er genoeg tijd voor ontspanning en dat ik ondanks het werken toch 2 kg was gegroeid zegt al genoeg. Elke avond werd ons een heerlijk 3 gangen menu voorgezet en zaten we vaak nog lang na bij de houtkachel.Ook de hotelkamer was perfect. We hopen volgend jaar weer van de partij te zijn en in juni komen we weer kamperen. We zijn benieuwd naar het nieuwe sanitair en ik ben bang dat Bote het niet kan laten om hier en daar toch nog wat te snoeien. Bedankt voor de gastvrijheid en tot gauw. Veel liefs Bote en Lammy

 (32) Jitske Nipius
08 april 2011

Ha Annemieke,


Ik had wel een bericht geplaatst, dus er ging nog steeds iets niet goed.


Ik heb daarom op internet gezocht of er meer mensen dit probleem hebben met het gastenboek en het niet ontvangen van de e-mail.Dat blijkt zo te zijn en zo heb ik ook de oplossing gevonden. 


Als het goed is, ontvang je nu een mail dat er een bericht is geplaatst in het gastenboek, toch?


Dit bericht haal ik trouwens meteen weer weg hoor, maar als je een mail ontvangen hebt, laat je het me dan nog wel even weten?


groetjes,Jitske(31) Sander te Hoonte
23 augustus 2010

Ha Peter en Annemieke,


graag hadden we dit jaar zeker weer een weekje bij jullie doorgebracht, maar zat 14-08 heeft Mees een broertje gekregen. Hij heet Ties en komt graag een keer kennis maken met jullie gezellige camping!


gr. Sander, Marieke, Mees en Ties


ps. kaartje komt eraan!!
 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
5 + 8=