Gastenboek


 

Schrijf in het gastenboek
(110)
(30) Laura en Marcel
23 augustus 2010

Beste Annemieke en Peter,


 


We hebben enorm genoten van het wandelarrangement. Door het lopen kom je echt tot rust en geniet je intens van alle moois dat de omgeving te bieden heeft: verstilde dorpjes, beken en rivieren, weiland, bos, glooiend land en natuurlijk het schitterende Canal de Nivernais met de sluisjes. En na de wandeling keken wij vol spanning op het bord om te lezen wat voor heerlijks jullie die avond weer zouden koken voor ons. Het verblijf in het chaletje beviel ook prima, na de wandeling en 's avonds na het diner zaten we heerlijk met een goed glas wijn op ons eigen terras. Heel hartelijk dank voor alle goede zorgen en jullie gastvrijheid. We komen graag nog eens terug!


Hartelijke groeten uit Rotterdam,


Marcel en Laura(29) Jurgen
09 augustus 2010

Beste Peter & Annemieke,


Wat hebben wij met z'n zesje een heerlijke & ontspannen vakantie gehad op jullie mini camping.


De gezellige BBQ was een hoogte punt.


De tien daagjes waren helaas te kort maar zoals ik jullie al eerder zei; Beslist voor herhaling vatbaar.


warme groet,


Jurgen(28) jeanine
03 augustus 2010

Beste Peter en Annemieke,


We hebben met z'n zesjes erg genoten van jullie camping en de gastvrijheid!


Ik hoop dat de krekelstand weer een beetje hersteld is Wink. De jongens hebben vooral het kampvuur erg gaaf gevonden.


Tot de volgende keer!


Groetjes Jeanine (voor Peter bekend als Jantien hahah)(27) Tom, Leonie en Femke
20 juli 2010

Hoi Peter en Annemieke,

Bedankt voor de super gezellige week!

Jullie hebben het goed voor elkaar en wij hebben genoten met het gezin. Laughing

tot de volgende keer!

Groetjes,

Tom, Leonie en Femke(26) Lenie Hellemond
19 juli 2010

Weer een week op Sur Yonne. Peter en Annemieke blijven mij verrassen met hun gastvrijheid en over heerlijke eten. Ik kom zeker nog eens een keer terug op jullie mooie "domaine"

(25) Jolande en Guda
24 mei 2010

Hallo Peter en Annemieke,

Alweer een paar weken aan het werk. We denken terug aan een heerlijke vakantie op Sur Yonne. We hebben het echt getroffen. Het was warm, en dan bedoel ik niet alleen het weer. We zijn met veel warmte en enthousiasme ontvangen op jullie “domain”. Een heerlijk chaletje met eigen sanitair en goede bedden. Wandelen, fietsen en autoritten. Ook de omgeving is prachtig. En als we terug kwamen was daar het bord met “menu du jour “ Dat was steeds weer een verrassing. Het eten was echt heerlijk en zelfs Jolande (geen liefhebber van vis) heeft genoten van alle maaltijden. Lekker ’s avonds in het restaurant met de houtkachel aan en een wijntje erbij. En ook de pizza’s uit de houtoven was een voltreffer!!

We hopen dat jullie je droom nog verder uitbouwen tot het paradijs wat jullie voor ogen hebben.

Wij komen het dan zeker nog eens bekijken.

Groeten en tot ziens Jolande en Guda

(24) Michael en Ingrid
09 mei 2010

Hey Annemieke en Peter,

Zoals vorig jaar beloofd komen we terug. Dit zal ergens in augustus zijn. De juiste datum weten we nog niet maar we hopen toch op enkele dagen in de nummer negen. Het zal weer genieten worden en kijken er enorm naar uit.

Groetjes Michael en Ingrid(23) Sandra en Arjen
12 april 2010

Ja eindelijk was het weer zover. We mochten weer helpen om het seizoen op te starten. Arjen had maar 1 missie. De bar vernieuwen. Dat is gelukkig goed gelukt. Ik mocht lekker in de tuin gaan stoeien, alleen zat het weer niet echt mee. Maar 2 hollandse meiden zijn wat wat gewend dachten we. Er is een mooi begin gemaakt om een goed seizoen mee te beginnen. Na alle gedane arbeid werden we echt beloond met de heerlijkste 3-gangen menu's die je maar kunt bedenken.( ik kom graag nog terug voor de kip uit de oven!) Het was erg gezellig en vooral een goed gevoel om de 2 fransoosjes weer te zien, en om te constateren dat zij op hun plek zitten. Zorgen voor en gasten in de watten leggen is ze op het lijf geschreven. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen. En we wensen jullie een goed seizoen Hopelijk zien we elkaar snel. Dikke kus Arjen en Sandra

(22) John en Leonie
01 september 2009

Bonjour Peter en Annemieke,

we zijn inmiddels weer in NL, en... het regent! Maar we hebben gelukkig zonnige herinneringen meegenomen van uit Sur Yonne.

We hebben hele mooie week gehad in de kampeerbungalow. De camping is erg mooi, en het eten was heel erg lekker (zelfs als je geen vis lustWink ). De honden hebben ook genoten, lekker elke dag gezwommen in de Yonne, en kunnen rennen op het veld. We hebben fantastische wandelingen gemaakt, dan 's avonds met z'n allen aan de lange tafel was een tractatie.

Kortom, een supervakantie! Bedankt voor jullie gastvrijheid!

Groetjes,

John en Leonie

(en pootje van Ditte en Ayla)(21) Fleur,Ruud van den Bogaard
23 augustus 2009

LaughingBeste Annemiek en Peter,

Sorry dat we jullie niet eerder iets hebben laten weten graag willen we nog iets kwijt! We hebben het heel gezellig gehad op de Camping ook de kook kunsten waren een groot succes! We zullen de fotos nog nazenden!

Gr Ruud Fleur Amber en Koen.
 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
5 + 8=