Klein hotel met 6 kamers en 4 chaletjes met een eigen terras


Als een Chambre d’Hotesklein-hotel-morvan-bourgogne

Sur Yonne is een klein hotel met de knusse uitstraling van een Chambre d´Hotes. In het oude woonhuis en in de chaletjes op het terrein bevinden zich de hotelkamers. Wij hebben 8  tweepersoons standaard kamers met eigen sanitair, één eenpersoons standaard kamer met eigen sanitair en één ruime luxe- of familiekamer voor twee tot vier personen met eigen sanitair met douche en bad. De kamers in het oude woonhuis zijn voorzien van centrale verwarming. De chaletjes hebben een elektrisch kacheltje.
Wij hebben recent al onze hotelkamers omgetoverd in een stijl waarbij onze Bourgondische gastvrijheid tot leven komt.

4 chaletjes op het terrein

met eigen terras en veel privacy!

chaletjes-sur-yonneterras-chaletje-sur-yonneDe vier chaletjes op het terrein bieden veel rust en ruimte. Ze zijn van hout en bestaan uit een slaapkamer met badkamer en hebben een eigen terras met dubbele openslaande deuren met tuinmeubilair. De chaletjes zijn afgescheiden met een ruime groene ruimte tussen elk chaletje. Er zijn chaletjes met een tweepersoonsbed en met twee eenpersoonsbedden. De chaletjes bieden u dezelfde faciliteiten als het hotel. Er zijn geen keukenfaciliteiten.

Klein hotel
met 6 kamers en infrarood sauna in de Morvan

Standaardkamer 
sur-yonne-gastenkamer

De vijf standaard tweepersoonskamers en één eenpersoons kamer bevinden zich in oude woonhuis. Zij beschikken alle over een badkamer met douche en toilet. de kamers zijn gezellig ingericht en hebben allemaal een schrijftafel met stoelen. Er zijn kamers met een tweepersoonsbed en kamers met twee eenpersoonsbedden.  Op de eenpersoonskamer staat een eenpersoonsbed. Op één kamer kunnen we, tegen vergoeding een kinderbedje plaatsen.


Luxe kamerluxe-kamer-sur-yonne

Dit is een ruime kamer, luxueus ingericht met een gezellig zitje met rieten fauteuils, met mogelijkheid om koffie en thee te zetten. U kunt zich heerlijk terugtrekken met een glas wijn en goed boek.
De kamer heeft een ruime luxe badkamer met ligbad, aparte douche en toilet.

Familiekamer

Dit is een extra grote kamer voor 4 personen, met een vide. Er is een 2 persoonsbed en er staan twee bedden op de vide. Er is een grote badkamer met ligbad, aparte douche en toilet.

Infrarood Sauna

De Morvan leent zich bij uitstek voor prachtige wandelingen en fietstochten. En wat is er dan lekkerder om aan het einde van de dag, onder het genot van een drankje, uw spieren te verwennen in onze infrarood sauna.
Zoals elke sauna heeft ook de infrarood sauna als doel het lichaam te laten transpireren. De infrarood sauna produceert een stralingswarmte die ongeveer vier centimeter het lichaam binnendringt. Door deze intense verwarming van binnen uit, wordt de bloed- en lymfecirculatie al tijdens het zitten in de sauna enorm gestimuleerd. Het is dan ook niet nodig om vanuit de warmte van de sauna in een ijskoud dompelbad te gaan om de circulatie op gang te brengen. Een lauwwarme douche is voldoende.

 

>> Ik wil reserveren <<

 

Huisdieren zijn in het hotel en restaurant niet toegestaan.

Bewaren

Bewaren