Kleine camping in de Morvan


Camping met 7 plekken en 3 ingerichte tenten  

Luchtfoto Camping sur YonneOnze kleine camping ligt gescheiden van het hotel. Het is een natuurlijk, iets glooiend terrein omgeven door houtsingels met enkele prachtige grote oude eiken. In het midden ligt een ruim veld, dat in het voorjaar een prachtig bloementapijt is! Kinderen kunnen zich op ons terrein prima vermaken.
De camping bestaat uit 10 plekken, 7 voor tenten of caravans en 3 plekken voor de verhuur. U kunt bij ons 2 kampeerbungalows, een Vrijbuitertent of een vakantiehuis huren! De camping heeft ruime plaatsen van ongeveer 120m2. Zes plaatsen liggen naast elkaar tegen de houtsingel en de zevende plaats ligt bij een grote eik. Het terrein is ongeschikt voor zware campers en caravans.
Een waterkraan en elektra zijn op het terrein aanwezig. Het camping sanitair, 2 douches, 3 toiletten, 1 urinoir en een wastafel met warm en koud stromend water, bevindt zich in het bijgebouw, een voormalige boerenschuur. Het camping sanitair hebben wij recent volledig verbouwd!
Tegen vergoeding kunt u gebruik maken van een wasmachine en droger.
De bakker komt dagelijks op de camping en heeft heerlijk stokbrood, cerial, croissantjes etc. 

Ingerichte tenten

Wilt u liever zonder kampeeruitrusting reizen dan kunt u één van onze ingerichte tenten huren. Wij hebben 2 kampeerbungalows en 1 Vrijbuitertent!

Kampeerbungalows

kampeerbungalow2Er is een 2 à 4 en 4 à 6 persoonskampeerbungalow. Het zijn sfeervolle zeshoekige tenten met houten wanden met veel ramen, openslaande deuren en een dak van zeildoek. Beide terrassen geven een fraai uitzicht over de kleine camping met oude eiken. De kampeerbungalows zijn compleet ingericht voor 4 of 6 personen inclusief een tafel met stoelen voor binnen en buiten, een open keuken met koelkast en stromend water (koud), een 3-pits kooktoestel, een koffiezetapparaat, keukenmaterialen en een stenen servies. keuken-kampeerbungalow-morvanVoor douche en toilet maakt u gebruik van het camping sanitair.

De 2 à 4 persoonskampeerbungalow is 24 m2 en heeft 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (een stapelbed), 0.90 x 2.00 meter. De tweepersoonsslaapbank, 1.40 x 2.00 meter staat in het woongedeelte. De 4 à 6 persoons kampeerbungalow is 32 m2 en heeft een extra slaapkamer met een tweepersoonsbed met 1 matras van 1.40 x 2.00 meter. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. U kunt uw eigen linnengoed meenemen of bij ons huren.

De Vrijbuitertent

Wij verhuren een ingerichte 6 persoons tent van het merk Vrijbuiter, type Adelaar. Wij verhuren de tent aan maximaal 4 personen.
Vrijbuitertenten zijn stormvaste, oerdegelijke tenten met veel sta en leefruimte.
Vrijbuiter verhuurtent te huur op kleine camping MorvanDe tent heeft 3 slaapcabines met 1 vast 2 persoonsbed van 1.40-2.00 meter voor de ouders en 2 1 persoonsbedden voor eventuele kinderen. De tent is compleet ingericht   voor maximaal 4 personen en voorzien van een grote luifel, tuinmeubilair en een compleet ingerichte keuken met koelkast, kooktoestel, koffiezetapparaat en een kastje om uw keukenspulletjes in op te bergen. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. U kunt uw eigen linnengoed meenemen of bij ons huren.

Infrarood Sauna

Wij hebben een infrarood sauna waar u als campinggast natuurlijk ook gebruik van kunt maken. De Morvan is ideaal voor wandelen en fietsen en wie wil er nu niet na een flinke wandel- of fietstocht de spieren verwennen in de sauna?
Zoals elke sauna heeft ook de infrarood sauna als doel het lichaam te laten transpireren. De infrarood sauna produceert een stralingswarmte die ongeveer vier centimeter het lichaam binnendringt. Door deze intense verwarming van binnen uit, wordt de bloed- en lymfecirculatie al tijdens het zitten in de sauna enorm gestimuleerd. Het is dan ook niet nodig om vanuit de warmte van de sauna in een ijskoud dompelbad te gaan om de circulatie op gang te brengen. Een lauwwarme douche is voldoende.

Huisdieren zijn op de camping en in de verhuur toegestaan mits aangelijnd en geen last veroorzakend.

Logo SVR Sur Yonne is aangesloten bij SVR

Kleine camping Morvan in het kort:

  • 7 plaatsen voor tenten, caravans en kleine campers
  • 3 ingerichte tenten waaronder 2 kampeerbungalows en 1 Vrijbuitertent
  • restaurant
  • infrarood sauna

>> Ik wil reserveren <<

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren