Links


morvan-wandelen-fietsen
Komt u wandelen of fietsen in de Morvan kijk dan naar wandel of fietsroutes op onze nieuwe website Wandelen en Fietsen in de Morvan.

Sinds kort is het mogelijk om op Sur Yonne te genieten van een ontspannende Aromamassage of Reiki behandeling. Deze massages worden gegeven door Bea Abrahamse, aromatherapuit en Reiki Master van Beachtree Bien-être

Slingerland Kampeerbungalows: De kampeerbungalow is een demontabel vakantiehuisje met een dak van zeildoek, een vorm van luxe kamperen. Tevens verkoopt Slingerland Kampeerbungalows modulehuisjes, evenmentenruimten, kinderhuisje en sinds kort houten tipi’s.

Logo SVRSVR: Stichting Vrije Recreatie

Logo Petit FranceKleinschalige vakantie accommodaties (appartementen, gites, chambres d’hotes, campings en hotels) in Frankrijk met een Nederlands sprekende gastvrouw/gastheer. Bezoek de website van Petite France

Wilt u elders een schitterende wandel vakantie doorbrengen kijk dan op de website van wandel arrangement.idee

Met de hond op vakantie?
John Daalhuizen en Leonie Nieland kwamen met hun 2 Oudduitse Herdershonden “Van de Kooihoeven” vakantie vieren op Sur Yonne en schreven een prachtig vakantieverslag.

Eg Sneek is beeldhouwer te Savault in Ouroux en Morvan. Samen met zijn vrouw heeft hij hier een huis gekocht met ateliers, een galerie en tuinen met zijn beeldhouwwerken in de open lucht.

Camping Assist Camping Assist, het beginpunt van uw vakantie