Restaurant & Bibliotheek


Restaurant

sur-yonne-terrasWij, Peter & Annemieke Kromhout, zijn een Nederlands echtpaar met een Bourgondische levensstijl. Koken is onze passie en dat vindt u terug in ons Menu du Terroir. Ons motto is Bourgondische gastvrijheid en eten. Het restaurant is geherbergd in onze oude boerenschuur.
Naast het serveren van de diverse maaltijden heeft het restaurant een ruim voorziene koelkast met een lekker koud drankje dat u kunt pakken en later mag afrekenen.

‘Menu du Terroir’

sur-yonne-restaurant-2Ons Menu du Terroir vindt u genoteerd op het krijtbord voor het restaurant. Wij stellen het drie-gangen menu samen uit de klassiekers van de Franse keuken. Wij gebruiken het liefst verse streekproducten of producten uit eigen tuin. U kunt of gezamenlijk eten aan de grote eettafel of intiem met zijn tweeën of met het hele gezin aan een eigen tafeltje. Bij mooi weer eten we buiten op het terras. Wij serveren ons Menu du Terroir om 19.00 uur, u kunt zich hier ‘s morgens voor 10.00 uur voor opgeven. Wij houden rekening met vegetarische wensen. In overleg kunnen wij het Menu du Terroir voor kinderen aanpassen.  Wij kunnen een beperkt aantal gasten in ons restaurant ontvangen. Daarna is ons restaurant helaas vol.

Bourgondische gastvrijheid en eten!

Regelmatig houden wij een gezellige, Bourgondische barbecue op ons terras. Het Menu du Terroir komt dan te vervallen.
Staat u bij ons op de camping en wilt u lekker dineren dan bent u van harte welkom in ons Bourgondische restaurant. Het is ook mogelijk om op te camping te verblijven en van ons half pension aanbod gebruik te maken. Hoe luxe is dat!

Ontbijt en lunch

Het ontbijt is tussen 8.30 en 10.00 uur. U heeft o.a. keus uit diverse soorten brood, fruitsap, vers fruit, yoghurt, muesli, vleeswaren, kaas, eigengemaakte jam en honing uit de Morvan. Dagelijks hebben wij iets extra’s in de vorm van een croissantje, eitje van de eigen kippen.
Als u er op uit trekt is het mogelijk een lunchpakket mee te nemen. Het bestaat uit een flesje fruitsap, vers fruit en een stuk stokbrood dat u tijdens het ontbijt zelf kunt beleggen. Dit is ook erg handig op een reisdag! Gaarne de dag ervoor bestellen of opgeven bij de boeking.

 Bibliotheekbibliotheek-sur-yonne

In onze oude boerenschuur bevindt zich tevens de bibliotheek. De bibliotheek is een gezellige ruimte met veel (strip)boeken, diverse spelletjes en speelgoed voor de kinderen. U vindt hier ook informatie over de omgeving en veel beschreven wandel- en fietsroutes. Diverse routes zijn als GPS route beschikbaar.

 

Bewaren